VAN'DAN AYDIN'A SEVGİLER

Ellerine sağlık.
Ben Van’ın Gevaş ilçesine bağlı bir köyde sınıf öğretmenliği yapıyorum. Köy okulunda çalışmanın gerçekten zorluklarından bahsetsem heralde sabaha kadar yazabilirim.Ama senin kıymetli zamanını almak istemiyorum.Ama gerçek anlamda yardımlarına ihtiyacım var.
Bu sene ilçemiz genelinde ilköğretim okulları bazında halk oyunları yarışması yapılacak. Bizde bu etkinliğe girip adımızı ilçeye duyurmak istiyoruz. Köy okullarının da imkan verildiğinde neler yapabileceğini göstermek istiyoruz. En önemlisi de Aydın ilimizin kültürel özelliklerini gösteren, ihtişamlı yöresel oyunumuz zeybeği tanıtmak istiyoruz.
Öğrencilerimizin bu konudaki heveslerini ve becerilerini gerçekten görmenizi isterdim. Okuldan sonraki zamanlarda halk oyunları çalışmalarıyla uğraşıyoruz. Fakat büyük bir sorunumuz var.Aslında sizlerin yardımı ve yol göstermesiyle bu büyük sorun eminim ki ortadan kalkacaktır. Bizim bu gösteriye çıkabilmemiz için tek eksiğimiz öğrencilerim için efe kıyafeti! 12 erkek tane aslan gibi öğrencimden oluşan zeybek grubum bu konuda gerçekten yardımlarınızı bekliyor.
Ve bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ki eğer bu sorunu aşabilirsek, ilçemizde birinciliğe oynayan bir okul olacağız.İlçe genelinde aslında bizim bir varlık gösteremeyeceğimizi düşünenlere de sizlerin sayesinde tokat gibi de bir cevap vermiş olacağız. Sizden gerçekten büyük bir şey mi istiyorum bilmiyorum ama gerçekten bunu can-ı gönülden istiyorum.
Yırtık,eski,sökük vb. hiç fark etmez.İstenirse tekrar size aynen aldığımız gibi iade edebiliriz.Lütfen eğer siz yardımcı olamasanız bile bize bir yol bulursanız çok sevinirim.Çevrenizde varsa bu konuda bize yardımcı olabilecek olumlu ya da olumsuz bir cevap verirseniz çok mutlu olacağım.Değerli zamanınızı aldığım için affedin.Kolay gelsin.İnşallah görüşmek dileğiyle! NOT: Bana ulaşabilmeniz için tel: 0505 342 04 80 mail: gokhanyildiz09@hotmail.com