"ANKARA Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği" 'nin faaliyeti “İş Başvurusunda Dikkat Edilecek Konular Paneli...”

"Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin faaliyetleri kapsamında hemşehrimiz Sn. Nihat AYTÜRK'ün konuşmacı olarak katıldığı panelin duyurusunu aydindogumluyuz.com'dan yaparak Ankara ve çevresindeki tüm hemşehrilerimize ulaşması konusunda destek oluyoruz... Faaliyette emeği geçen herkese teşekkür ederiz..."

20 Mart 2010 Cumartesi günü Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde görev yapmakta olan hemşehrimiz Sayın Nihat AYTÜRK’ün konuşmacı olarak katılacağı “İş Başvurusu ve İş Görüşmelerinde Özgeçmiş (CV) hazırlama, Giyim Konuşma ve Davranış Kuralları” konulu panel düzenlenmiştir.


Saat 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ve üniversite öğrencilerimize faydalı olacağına inandığımız panelimize tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Panel'e İlişkin Bilgiler. Konu : “İş Başvurusu ve İş Görüşmelerinde Özgeçmiş (CV) hazırlama, Giyim, Konuşma ve Davranış Kuralları” Konuşmacı: Nihat AYTÜRK Türkiye Orda Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Tarih: 20 Mart 2010 Cumartesi Günü Saat: 14:00-17:00 Yer: Dernek Binası (Libya Caddesi Becerikli Sokak 18/9 Kocatepe/Ankara)