AYDIN/NAZİLLİ / HAMZALLI KÖYÜ YOLU / AYDIN İLİ VE İLÇELERİ

Hamzallı'nın yolları taştan!
Aydın Nazilli'ye bağlı Hamzallı köyünün yolları parke taşı döşendi. Aydın - Denizli Karayolu'ndan köye girişteki bölüm asfalt olarak kalırken, köy merkezi ve ara yollar, kilit parkeyle yenilendi. Nazilli Belediyesi tarafından yapılan yol düzenleme çalışması, köylülerin katıldığı törenle taçlandırıldı.
Tören yapıldı...

Hamzallı Köyü halkıyla bir ay önceki buluşmasında, kendisinden istenen yol talebini değerlendiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sözünü tutu ve kısa zamanda yolu hizmete açtı. Köy Muhtarı Ali Önal, bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık!a vatandaşlar adına teşekkür etti, Yol dualarla hizmete açılırken törene katılan tüm konuklara lokma ve portakal ikram edildi..

Yukarıdaki bu haber Milliyet Ege Aydın'ın 11 Ocak 2014 Sayısında yayınlandı.
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet.aspx?aType=EklerDetay&ReleaseID=2110

Hamzallı Köyü'nün bir sıkıntısı da Aydın - Denizli Karayolu'ndan köye direk giriş olması, önceden bu giriş çift yönlü idi. Kara yolları ana yol çalışması yaptıktan sonra bu giriş tek olarak değiştirildi. Bunun nedenlerini teknik olarak bilemeyiz fakat hem Aydın yönünden hem Denizli yönünden gelen araç yoğunluğu düşünülürse köye girişin çift yön olması geçmişte yaşanan kazaların gelecekte olmamasına vesile olabilir.


Söz Sizde
Sizlerinde mutlaka Hamzallı Köyü için vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.