SÖKE'DE SANAT EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

11. Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günlerinin 22-25 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacağı duyuruldu. Temanın Barış Sanat ve Aydınlanma olan etkinlikte UĞUR DÜNDAR, AHMET TELLİ, MUSTAFA BALBAY, İPEK ONGUN, ATİLLA SERTEL
katılacaklar.
Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek olan Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri için hazırlıklar tamamlandı. Söke bu yıl da sanat, edebiyat ve kitap dolu günler yaşayacak. Ünlü ve yerel şair, yazar ve sanatçıların konuk olacağı 11. Söke Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri Etkinlikleri Uğur Dündar, Ahmet Telli, Mustafa Balbay, İpek Ongun, Atilla Sertel gibi ünlü isimleri Sökelilerle buluşturacak. Bu yılki etkinliklerin teması ise “Barış, Sanatve Aydınlanma” olarak belirlendi.
Etkinlikler kapsamında gerçekleşecek sergi, söyleşi, imza günü ve dinletilerde Erdal İrfan, Nalan Tuntaş, Orhan Baykal, Oyhan Hasan Bıldırki, Önder İskender Özturanlı, Yaşar Çağbayır, Söke ile Aydın Şair ve Yazarlar Derneği üyeleri sanat dolu günlerin mimarları olacak. Doğukan Doruk Halavurt, Ceylin Garip ve Yaprak Ögetürk’ten oluşan ekibin klasik müzik dinletileriyle renk katacağı etkinliklerin sunumunu Necla Baydemir Tuncer yapacak.
Program şöyle; 22 Ekim 2014 Çarşamba (1. Gün) Saat 17.00 Bedesten Sanat Galerisi’nde “3 Boyutlu Kat’ı Sanatı” Sergisi (Günsu Atalay Ve Serdar Atalay), Saat 19.00 Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda Klasik Müzik dinletisi, Saat 19.30 Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda Nalan Tuntaş ve Erdal İrfan’ın söyleşi ve şiir dinletisi, Saat 20.30’da Mustafa Balbay söyleşisi ve 21.30’da Mustafa Balbay’ın imza günü Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşecek.

23 Ekim 2014 Perşembe (2. Gün) Saat 19.00 Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda Klasik Müzik dinletisi, Saat 19.30 Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda Oyhan Hasan Bıldırki (Söyleşi Şiir Dinletisi) - Aydın Yazarlar Ve Şairler Dernek Üyeleri (Şiir Dinletisi), Söke Şairler Ve Yazarlar Dernek Üyeleri (Şiir Dinletisi) - Yaşar Çağbayır (Söyleşi) yapılacak. Saat 20.45’te Ahmet Telli şiir dinletisi yine Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşecek.

24 Ekim 2014 Cuma (3. Gün) Etkinlikleri Novada Outlette yapılacak. 18.30’da Önder İskender Özturanlı söyleşisiyle başlayacak etkinlikler saat 19.30’da İpek Ongun söyleşisi ile devam edecek. Saat 20.30’da yazar İpek Ongun imza saati yapacak.
25 Ekim 2014 Cumartesi (4. Gün) Etkinliklerinde Saat 19.00’da Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda Uğur Dündar ve Atilla Sertel söyleşisi yapılacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Orhan Baykal üstlenecek.

“KİTAP FUARI AÇILIYOR”
Söke kitap fuarına da ev sahipliği yapacak. Söke Belediye Meydanı’nda 17-26 Ekim tarihleri arasında açılacak kitap fuarında çeşitli yayın evleri, şair ve yazarlar derneğinin stantları yer alacak. Açılacak olan kitap fuarı bu anlamda Söke’de gerçekleşecek ilk fuar olacak.


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Söke'de yapılan etkinlikler için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder