AYDIN'DA ÜCRETSİZ KONSERLER - KOLPA - F.DÜZAĞAÇ - H.LEVENT - K.EKSPRES - AYSHE - M.CECELİ - MANGA / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

ADÜ 20. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ
AYDIN'DA ÜCRETSİZ KONSERLER
"Festival kapsamında Kolpa, Feridun Düzağaç, Haluk Levent, Kurtalan Ekspres, Ayshe, Mustafa Ceceli ve Manga gibi sanatçı ve grupların konserler vereceği duyuruldu."
Üniversitemiz 20. Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor
Üniversitemizde her yıl coşkuyla gerçekleşen Kültür ve Sanat Festivali, 4-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Üniversitemiz Merkez Kampüste gerçekleşecek.
Üniversitemiz, 20. Kültür ve Sanat Festivali’nde Kolpa, Feridun Düzağaç, Haluk Levent & Kurtalan Ekspres, Ayshe, Mustafa Ceceli ve Manga gibi birçok önemli sanatçı ve grubu ağırlamanın yanı sıra çeşitli organizasyonlar ve lunapark ile doyasıya eğlenmeyi vadediyor.

“Birlikteliğimizi Pekiştireceğimiz Güzel Bir Fırsat”

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, uzun bir çalışma sonunda hazırlanan bu festivali, bütün bir yılın yorgunluğunu hep birlikte atabileceğimiz, bir araya gelip eğlenebileceğimiz ve birlikteliğimizi pekiştirebileceğimiz güzel bir fırsat olarak gördüğünü ifade etti.

Bircan, “Üniversite olarak görevimiz; bizlere emanet edilen evlatlarımızı hem akademik hem de kültürel olarak erdemli ve özgür bireyler olarak yetiştirmektir. Üniversitelerin bulundukları kentin “aklı” olduğunu, kentin sosyal, kültürel ve entelektüel açlığını gideren yegane kurumlar olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuşarak akademik eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de önemini vurguladı.

Üniversitemiz öğrencileri, personeli ve Aydın halkı, ücretsiz olarak gerçekleşecek konserlere ve festival kapsamındaki tüm etkinliklere davetlidir.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 
20. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 
ÜCRETSİZ KONSER TARİHLERİ VE PROGRAMI

4 MAYIS : Kolpa

6 MAYIS : Feridun DÜZAĞAÇ

7 MAYIS : Haluk LEVENT ve Kurtalan Ekspres

9 MAYIS : Ayshe

10 MAYIS : Mustafa CECELİ

12 MAYIS : Manga

Yer : Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü / Aydın





Ek Gelir İstermisiniz?
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka ADÜ Festivali ve Konserler için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler