AYKART DÖNEMİ AYDIN'DA BAŞLIYOR / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - AYKART
Özellikle Büyükşehir Belediyesi halk otobüsleri test seferlerine başladığında ücretlerinin nasıl olacağı ve bilet yöntemi ile mi yoksa manyetik kartla mı yapılacağı Aydın Halkı tarafından merak konusuydu. Aydın
Büyükşehir Belediyesinden yapılan duyuruda artık AYKART kullanılacağı bildirildi. Aydın AYKART'ın sadece ulaşım için değil kent için farklı hizmetlerde sunacağı duyuruldu.

Şimdi akıllardaki sorular; 
AYKART başvurusu nasıl yapılacak? 
AYKART başvuru yerleri neresi? 
AYKART ücretli mi? 
AYKART'TA öğrenci ve öğretmen indirimi var mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aykart duyurusu...
AYDINDA 'AYKART' DÖNEMİ BAŞLIYOR'
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların şehir içi ve ilçeler arası ulaşımlarının ekonomik bir şekilde sağlanması amacı ile hizmet vermeye başlayan toplu taşıma araçlarında yeni dönem başlıyor. Yeni dönemde ulaşımın ücretlendirilmesi.'Aykart' ismi verilen kartla yapılacak.
Aykart ile vatandaşlarımız sadece ulaşımda değil, Aydın Büyükşehir Belediyesinin bütün sosyal tesislerinden de indirimli yararlanacak.Bunun için 3 Hafta içinde Aydın'da Türkiye'nin en modern ve en kapsamlı şehir kart sistemi kurulacak.
Aykart sahibi engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar ise ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla Aykart'la Ayrıca yoksul vatandaşlarımıza da nakdi yardımlar yapacak.
Vatandaşlar 'AYKART'ına 3 hafta sonra kavuşuyor



Ek Gelir İstermisiniz?
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka AYKART için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler