AYDIN'DA BAYRAMDA KABİR ZİYARETLERİ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

KABİR ZİYARETİ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS
Aydın Efeler Belediyesi Kurban Bayramında Aydınlıların Kabir ziyaretlerinde kullanılmak üzere Kemer ve Tellidede mezarlıklarına ücretsiz ulaşım sağlayacak otobüsler görevlendirdiğini duyurdu. Ücretsiz servisler saat : 09:00-19:00 arası Aydın Bey
Cami önünden hareket edecek.

Aydın Efeler Belediyesi Duyurusu:
T.C. EFELER BELEDİYESİ’NDEN KABİR ZİYARETLERİ İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
T.C. Efeler Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlara kabir ziyaretleri için ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.
T.C. Efeler Belediyesi otobüsleri Arefe günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü 09.00 – 19.00 saatleri arasında Kemer ve Tellidede Mezarlığı’na ücretsiz seferler yapacak. Karşılıklı olarak çalışacak olan 2 otobüs bayram boyunca vatandaşlara hizmet verecek. Bayram namazı sonrasında merkezde bulunan Bey Cami önünden araçlar kabristan ziyareti için kalkacak.
“ EFELER HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”
Halkımızın Bayramı huzurlu ve rahat bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm talimatları ilgili birimlerimize verdik diyen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan; “ Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için ilçe genelinde tüm tedbirleri aldık. Mezarlık içerisinde günler öncesinden başlayan bayram hazırlıkları kapsamında ot biçme, ağaçların kireçlenmesi ve çiçek dikim çalışmaları yapılarak temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşturulan ilçe mezarlıklarımızda çalışmalarımızı tamamladık. Bayramda ve Arefe gününde yapılan kabir ziyaretlerinin önemini biliyoruz. Bayramımızın huzur içinde geçmesi, insanlarımızın kabirlerini rahatça ziyaret edebilmeleri için Kemer ve Tellidede Mezarlıklarımıza servisimiz ücretsiz olacak. Arefe günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü 2 otobüsümüz Bey Cami önünden kalkarak Kemer ve Tellidede Mezarlıklarına Kabristan ziyaretini gerçekleştirecek vatandaşlarımıza hizmet edecek. Efeler halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.



Ek Gelir İstermisiniz?
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın Efeler Belediyesi'nin ücretsiz kabir ziyareti servisleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler