E-POSTA OKU - ANKET DOLDUR PARA KAZAN / DERLEME BİLGİLER

Günümüzde artık E-Postalar bizim bir parçamız gibi, neredeyse tüm işlerimizi, sevinçlerimizi, arkadaşlarımızla dertleşmeleri, banka işlemlerimizi, faturalarımızı kısacası bizimle ilgili her her şeyi E-Postalarımız üzerinden yapabiliyoruz. Günümüzde zamanımızın bir çoğu artık bilgisayar başında geçiyor. Hal böyleyken E-Postalarımız aracılığı ile parada kazanabiliriz.


Yapılması gereken E-Postalarınıza gelen mailleri okumak, anketleri doldurmak.


Bu hizmeti verene bir çok kuruluş var. Tabi öncelikle bakılması gereken durum ise güven Napolyon firması bu anlamda kendini ispatlamış güvenilir bir Türkiye'nin ilk ve en büyük bağlılık temelli izinli araştırma ve pazarlama platformudur. Kazancınız 100 Tl. olduğunda istediğiniz bankaya paranız gönderilmektedir.


İNTERNET ÜZERİNDEN PARA KAZANMAYA


E-POSTA OKUYARAK VE ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAYA


BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.



İnternetten Nasıl Para Kazanmaya Başlarsınız?


*** Üyelik Formundaki tüm alanları doldur. Tıklayınız...


*** E-posta adresine gönderilen Aktivasyon e-postasında verilen linke tıklayarak şifrenle siteye giriş yap.


*** Profil Bilgilerim sayfasındaki tüm alanları sırayla tamamla, daha çok anket doldur, daha çok NAP Puan kazan


Burada önemli olan profil bilgilerinizin tamamlanmış olmasıdır. Çünkü Anketler, E-Postalar ve SMSler bu profil bilgilerinize göre size gönderilecektir.


Ayrıca ; Siteye giriş yaparak sol menüden Davet Gönder'e tıkladığınızda, sizin davetinizle katılım sağlatıp daha fazla nap kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Davet Linki bölümünde bulunan davet linkini kopyalayarak web sitende, Facebook profilinde, blog ve forumlarda paylaş veya e-posta yoluyla arkadaşlarına gönder.


Napolyon'un diğer bir özelliği ise Anlaşmalı olduğu web sitelerinde yapacağın alışverişlerde size özel indirim ve hediye çeklerinden yararlandırabilmesidir.  Çekilişlere katılarak büyük ödülleri kazanma fırsatı elde edebilirsiniz.


İNTERNET ÜZERİNDEN PARA KAZANMAYA


E-POSTA OKUYARAK VE ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAYA


BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.