KUŞADASI'NDA AKUT DESTEKLİ TEMİZLİK / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Kuşadası'nda Kuşadası Belediyesi ve AKUT işbirliği ile Yılancı Burnu ile Güvercin Ada arasında bulunan sarp ve engebeli alanda kapsamlı ve detaylı bir temizlik çalışması yapıldığı duyuruldu.


Kuşadası Belediyesi duyurusu;
KUŞADASI BELEDİYESİ'NDEN AKUT DESTEKLİ ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Kuşadası Belediyesi ve AKUT işbirliği ile Yılancı Burnu ile Güvercin Ada arasında bulunan sarp ve engebeli alanda kapsamlı ve detaylı bir temizlik çalışması yapıldı.
Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından farklı bölgelerin fiziki koşullarına uygun olarak başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor. Daha önce Kuşadası Belediyesi tarafından Kesedağı'nda özel tedbir ve ekipmanlarla yapılan temizlik çalışmasının ardından son olarak AKUT üyelerinin desteği ile Yılancı Burnu ile Güvercin Ada arası temizlendi.
Temizlik çalışması sırasında bölgenin yamaç olması nedeniyle dağcılık ekipmanlarıyla bölgeye inen AKUT üyeleri, atılan çöpleri torbalara toplarken, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri çalışanları ise güvenlik sorunu olmayan bölgenin temizliğini yaptı. Bölgeden toplanan plastik, metal, kağıt gibi atıklar imha edilmek ve geri dönüşümü sağlanmak üzere Kuşadası Belediyesi'ne ait toplama alanlarına götürülürken temizlik alanında AKUT ile yapılan işbirliğinin önümüzdeki dönemde de süreceği belirtildi.


kusadasi-haber-aydin3 kusadasi-haber-aydin1 kusadasi-haber-aydin