DİDİM DEVE GÜREŞLERİ NE ZAMAN? / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Aydın - Didim Deve Güreşlerinin 13 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirileceği duyurusu yapıldı. Didim 5. Deve Güreşi Festivalin de Bıyıklı, Germencik, Yenipazar, Söke, Köşk, Çine, Bozdoğan, Yatağan, Milas, Turgutlu, Bodrum, Ayvalık,Sarayköy, Kemalpaşa, ve Tire'den gelen en iddialı 120 deve arenaya çıkacak.


Didim Belediyesi Duyurusu;
Didim 5. Deve Güreşi Festivali'ne 120 deve katılacak
Didim'de geleneksel olarak düzenlenen, bölgenin en iddialı develerinin mücadele ettiği ve bu mücadeleyi izlemek için binlerce kişinin katıldığı bu yıl 5.si düzenlenecek olan Didim deve güreşi festivali 13 Aralık 2015 Pazar günü Akyeniköy Mahallesi Dalyan Kavşağında gerçekleşecek.
Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesindeki festivallerde daha önce arenaya çıkmış en ünlü develerin katılacağı Didim 5. Deve Güreşi Festivalin de Bıyıklı, Germencik, Yenipazar, Söke, Köşk, Çine, Bozdoğan, Yatağan, Milas, Turgutlu, Bodrum, Ayvalık,Sarayköy, Kemalpaşa, ve Tire'den gelen en iddialı 120 deve arenaya çıkacak. Didim 5. deve güreşi festivali 13 Aralık 2015 Pazar günü sabah saat 09.00 da başlayarak aynı gün 16.00'da son bulacaktır. Didim Belediyespor yararına gerçekleştirilecek olan deve güreşi festivaline katılmak isteyen vatandaşlar için Saat 09:00 ve 11:00 de Didim Belediyesi önünden araç kaldırılacaktır.


didim-deve-guresi-aydin

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Didim Deve Güreşleri için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.