KUŞADASI'NDA YENİ YIL ETKİNLİKLERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

ODA ORKESTRASI’NDAN YENİ YIL KONSERİ
Kuşadası'nda yeni yil kutlamaları hemen hemen her otel, restaurant ve kafeler'de yılbaşı programları coşku ile kutlanacak kutlanacak. Kuşadası Belediyesi Kuşadası'nda yaşayan yabancılar için Cristmas nedeniyle etkinlik düzenlediğini duyurdu.
Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, Yeni Yıl Konseri ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü bestecilerin eserlerinin seslendirileceği ücretsiz Yeni Yıl Konseri’nde çocuklar için sürpriz hediyeler ve ikramlar yer
alacak.
Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, 24 Aralık Perşembe günü saat 18.30’da Setur Marina AVM’de yeni yıl nedeniyle bir konser verecek. Şef Hakkı Öztürk yönetiminde düzenlenecek olan Oda Orkestrası Konseri’nde, Strauss, Corelli, ve Tchaikovsky gibi ünlü bestecilerin eserlerinin yanı sıra
yılbaşı şarkıları seslendirilecek. Vals gösterilerinin de eşlik edeceği konserde çocuklar için sürpriz hediyeler ve ikramlar da bulunacak.


kusadasi-yeni-yil-etkinlikleri
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası yeni yıl kutlamaları için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.