SÖKE DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

SÖKE DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ
Söke Belediyesinin düzenlediği “mahalleden mahalleye yürüyoruz, doğa ve kültürümüzü tanıyoruz” doğa yürüyüşü bu kez Beşparmak dağlarının keşfedilmemiş parkurlarında gerçekleştirildiği duyuruldu.


Söke Belediyesi Duyurusu;
- BELEDİYEMİZ YÜRÜYÜŞLERİ İLE SÖKE'NİN BUGÜNE KADAR GÖRMEDİKLERİ GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDİYORLAR
- DOĞASEVERLERDEN SÖKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Söke Belediyesinin düzenlediği “mahalleden mahalleye yürüyoruz, doğa ve kültürümüzü tanıyoruz” doğa yürüyüşü bu kez Beşparmak dağlarının keşfedilmemiş parkurlarında gerçekleşti.
Doğaseverler Söke’nin yakın çevresinde olmasına rağmen bu güne kadar görmedikleri güzellikleri keşfetmenin mutluluğunu yaşadıkları yürüyüşler için Söke Belediyesi’ne teşekkür ediyor.
Sofular mahallesinden başlayan yürüyüşe her gruptan yoğun katılımın olduğu gözlendi. Cevdet Üzüm’ün rehberliğinde, 98 doğaseverle gerçekleşen yürüyüşte Sofular’dan sonra meşelik bölgesine ulaşıldı. Doğal patikaların izinde Demirçay Mahallesine yukarıdan inildi.
Demirçay’da çay molasından sonra Sarıçay üstlerindeki çamlık alandan, muhteşem doğa içinden Atalan mevkiine yüründü. Atalan’da öğle molası verilmesinin ardından, yürüyüş Çavdar yoluna doğru çıkışla devam etti. Oradan Kaygıllı mahallesinin üstlerinde devam eden yürüyüşte, su deposunun olduğu alandan parkura heyecan katan kayalık alandan inişe geçildi. Yürüyüş planlandığı gibi saat 15.00’de Kaygıllı mahallesinde son buldu.
BAŞKAN TOYRAN’A TEŞEKKÜR
Keşfedilmemiş muhteşem doğada gerçekleşen yürüyüş sonrası doğaseverler bu etkinlikte mahallelerimizi, insanlarımızı, doğa ve kültürümüzü yakından görme fırsatını sağlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür ettiler.
(LT-)

soke-doga-yuruyusu3 soke-doga-yuruyusu2 soke-doga-yuruyusu1
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Söke doğa yürüyüşleri için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.