SÖKE'DE KADIN EMEĞİ PAZARI / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

KADIN EMEĞİ PAZARI - SÖKE
Söke'de 28-29-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Kadın Emeği Pazarı kurulacağı duyuruldu.


Söke Belediyesi Duyurusu;
- YILBAŞI HEDİYELERİ KADIN EMEĞİ PAZARI’NDA
- KADIN EMEĞİ PAZARI 28-29-30 ARALIK'TA BELEDİYE MEYDANINDA SİZLERİ BEKLİYOR
Kadın kursiyerlerinin el emeklerinin değerlendirileceği üç gün açık kalacak olan ‘Kadın Emeği Pazarı’ 28 Aralık Pazartesi Günü Belediye Meydanında açılacak.
Söke Belediyesinin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile Söke ilçe merkezinin yanı sıra Sarıkemer, Bağarası, Sazlı ve Güllübahçe Semt Evlerinde devam eden meslek edindirme ve hobi kurslarında, kursiyerlerin el emeklerinin değerlendirileceği kadın emeği pazarı üç gün açık kalacak.
Pazarda vatandaşlar deri aksesuar, ahşap boyama, sepet yapımı, otantik takı, ev aksesuarları, turistik hediyelik eşya, butik sabun, keçe aksesuar, takı tasarım, seramik yapı aksesuarlar, giyim ile ilgili ürünleri bulabilecekler. Kursiyerlerin el emeklerinin sergilenmesi yanında satışlarının da yapılacağı etkinlikte yılbaşı öncesi değişik hediyelik alma fırsatı da bulunacak.
Etkinlikte ayrıca Söke Kent Konseyi öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının stantlarında da farklı el emeği ürünleri değerlendirilecek.
(LT-)

soke-kadin-emegi-pazari1 soke-kadin-emegi-pazari2 soke-kadin-emegi-pazari3 soke-kadin-emegi-pazari4 soke-kadin-emegi-pazari5 soke-kadin-emegi-pazari6 soke-kadin-emegi-pazari7 soke-kadin-emegi-pazari8 soke-kadin-emegi-pazari9














Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuyucak ve başarılı öğrenciler için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook üzerinden yorum yapmak istemeyen ziyaretçilerimiz alt bölümdeki yorumlar bölümüne yazabilirler...