SÖKE'DE YARDIM KAMPANYASI / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Söke ihtiyaç fazlası eşya ve giysilerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için eşya ve giysi toplama kampanyası düzenlendiği duyurusu yapıldı.


Söke Belediyesi Duyurusu
- SÖKE BELEDİYESİ’NDEN EŞYA VE GİYSİ KAMPANYASI
- “SENİN İHTİYACIN YOKSA, BAŞKASININ İHTİYACI VAR”


Söke Belediyesi’nden giysi ve eşya kampanyası. Sosyal Belediyecilikte örnek projeler ortaya koyan Söke Belediyesi kullanılabilir durumdaki ihtiyaç fazlası ev eşyası ve giysileri alıyor, ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Bir süredir Söke Belediyesi Semt evleri aracılığı ile yapılan bu türlü yardım faaliyetleri, kampanyaya dönüştü.
“Senin İhtiyacın Yoksa, Başkasının İhtiyacı Var” parolasıyla başlatılan kampanyada vatandaşlara ‘giymiyorsan giydir, ihtiyacın yoksa paylaş’ deniyor. Vatandaşlar gardıroplarındaki ihtiyaç fazlası kullanılmış giysilerini temiz ve ütülü bir şekilde Söke Belediyesi’ne teslim edebilecekleri gibi; yine evlerinde bulunan kullanmadıkları koltuk, sandalye, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyalarını da Söke Belediyesi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar Söke Belediyesi Semt Evleri ile irtibat kurabilecekleri gibi, Nuh Bey Semt Evi’nin 5182314 No.lu telefonunu arayıp da irtibat sağlayabilecek.
Toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kaybolmaması, imece ruhunun yaşatılmasını amaçladıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Toplumumuz ve kültürümüzü yüzyıllarca ayakta tutmuş olan yardımlaşma kavramların yaşamasını arzu ediyoruz. İhtiyaç fazlası ev eşyası ve giysileri, ihtiyacı olan insanlarımızla buluşturmak istiyoruz. Belediyemiz yardımsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmeye devam edecek” dedi.
(LT-)


SOKE-YARDIM


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Söke'de yapılan yardım kampanyası için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.