AYDIN HALK OTOBÜSLERİ HAKKINDA / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AYDIN HALK OTOBÜSLERİ - AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri hakkında bilgilerin duyurusu yapıldı. Aydınlılar tarafından sarı civ civ olarak tanımlanan Belediye Otobüsleri ulaşım ağını artırarak devam ediyor. Aydınlılar ekonomik olmasından dolayı her geçen gün Halk Otobüslerini daha çok kullanmaya başlıyor. 

Aydın Halk Otobüsleri Duraklarına Sulu Serinleme Aparatı!
Yaz döneminde de otobüs duraklarında bekleyen vatandaşların Aydın sıcağından etkilenmemesi için sulu serinleme aparatı yerleştireceklerini duyuruldu...

Kaç Tane Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü Var?
Yerel seçimlerinden önce çıkan Torba Yasa ile Büyükşehir olan Aydınlı Vatandaşlar Büyüş Şehir hizmeti almaya başladılar. Bunların en önemlisi ulaşım kısmında öne çıktı.
Aydın Büyükşehir Belediye Halk Otobüsleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Önceleri belirli ilçelere ulaşımla başlayan sefer daha sonra tüm ili yayılmaya başladı. Açıklanan bilgilere Aydın'da Belediye Halk Otobüsü sayısı 85 ve gelecek günlerde 7-8 tane daha artırılacak.

Aydın Halk Otobüsleri Kaç Kişi Taşıyor?
Yapılan bilgilendirmede Aydın Halk Otobüsleri ile okullar açılmadan önce 1 haftada 82 bin 210 kişi yolculuk yaptı. Okullar açıldıktan sonra bu rakam 110 bin kişiye ulaştı. Mimar Sinan-Umurlu güzerhahında 8 bin 326, Mimar Sinan-Otogar 4 bin 582, Fen Fakültesi 2 bin 502, ADÜ 3 bin 718, TOKİ bin 349, İsabeyli 956, Aydın Nazilli 6 bin 285, İncirliova 9 bin 616, Karpuzlu bin 78 kişi yolculuk yaptı.

Aydın Belediye Otobüsleri hakkında derlediğimiz bilgiler için!
Aydın Büyükşehir Belediyesi

Aydın Halk Otobüsleri Duraklarını,
Aydın Halk Otobüsü Sefer Saatlerini, 
Aydın Halk Otobüsü Ücretlerini, sayfamızda yer alan ULAŞIM sekmesinden takip edebilirsiniz.

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsüleri için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.