KUŞADASI'NDA SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE SU OTOMATI / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE SU OTOMATI - KUŞADASI

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarına sokak hayvanları için su ve mama otomatları konumlandırıldığı duyuru yaptı...

Kuşadası Belediyesi sokak hayvanları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kuşadası Belediyesi hayvan sulukları ve sokak kedileri için kedi evi projelerinin ardından parklara sokak hayvanları için mama ve su otomatı yerleştirmeye başladı.

Sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını gidermek için Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geliştirilen proje kapsamında ilk mama otomatı Yunus Emre Parkı’na yerleştirildi. Mama otomatları, kabinlerin üst kısmında bulunan bölmelere atılacak ambalaj atıklarıyla çalışıyor. Vatandaşlar tarafından atılacak her ambalaj atığı otomatların alt kısmında bulunan mama ve su bölmelerini dolduruyor. Güneş enerjisi panelleriyle çalışan mama otomatları hem çalışma mekanizmasıyla hem de ambalaj atıklarının geri dönüşümüne sağlayacağı projeyle çevre dostu olma özelliğini taşıyor.

kusadasi-hayvanlar-icin-yemek-su1

kusadasi-hayvanlar-icin-yemek-su

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka sokak hayvanları için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.