AYDIN'DA KAÇ FAKÜLTE-ENSTİTÜ-YÜKSEKOKUL-KONSERVATUVAR-MESLEKOKUL-ARASTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ VAR? / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİLER

Geçtiğimiz yıl onaylanan ve kurulma aşamasını tamamlayan Söke Mimarlık Fakültesi ve Kuşadası Denizcilik Fakültesi ile birlikte Üniversiteleri ile birlikte; ADÜ'de 18 Fakülte, 3 Enstitü, 5 Yüksekokul, 1 Devlet Konservatuvarı, 18 Meslek Yüksekokulu ve 25 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile bilim dünyasına hizmet verdiği duyuruldu.

ADÜ / Adnan Menderes Üniversitesi - Duyurusu

Üniversitemize yeni katılan 4 fakülteyle birlikte fakülte sayımız 18’e yükseldi. Yüksek Öğretim Kurulundan tarafından kurulması onaylanan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi ile birlikte ADÜ Ailesini büyütmeye ve Aydın’ın ve Üniversitemizin marka değerini yükseltmeye devam edecek.
Geçtiğimiz yıl onaylanan ve kurulma aşamasını tamamlayan Söke Mimarlık Fakültesi ve Kuşadası Denizcilik Fakültesi ile birlikte Üniversitemiz; 18 Fakülte, 3 Enstitü, 5 Yüksekokul, 1 Devlet Konservatuvarı, 18 Meslek Yüksekokulu ve 25 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile bilim dünyasına hizmet vermektedir.

Üniversitemizin marka değeri artıyor

2016 yılı itibariyle 40 farklı ülkeden 335 yabancı uyruklu öğrencisi olan Üniversitemiz, eğitim öğretimin yanında bir kültür elçisi gibi çalışmalarını sürmeye devam ediyor. 2014-2015 verilerine göre tüm üniversitelerin doluluk oranları % 92.83 iken, Üniversitemizde bu % 99.77 olarak gerçekleşerek en çok tercih edilen 8. Üniversite olmamızı sağladı. Bu yıl 12 bin 262 yeni öğrenciyi de bünyesine katan Üniversitemiz, ADÜ Ailesini büyütmeye ve Aydın’ın ve Üniversitemizin marka değerini yükseltmeye devam edecek.

aydin-adnan-menderes-univeritesi-bolumleri

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın Adnan Menderes Üniversitesi - ADÜ için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.