NAZİLLİ'DE BÖLGENİN EN BÜYÜK İŞ MERKEZİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

BÖLGENİN EN BÜYÜK İŞ MERKEZİ - NAZİLLİ
Nazilli Kent Merkezinde bulunan Köy Garajının, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı ‘ya verildiği. İhaleyi alan firma Köy Garajı'na, ikiz kuleler dikerek, bölgenin en büyük iş merkezi yapacağı duyuruldu.

Nazilli Belediyesi Duyurusu;
Bölgenin En Büyük İş Merkezi Yapılacak

Nazilli Kent Merkezi'nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı ‘ya verildi. İhaleyi alan firma Köy Garajı'na, ikiz kuleler dikerek, bölgenin en büyük iş merkezini yapacak.

Yeni Mahalle 139 Sokak, 140 Sokak, 152 Sokak ve 161 Sokakları arasında kalan eski cezaevi alanı şimdiki köy minibüsleri garajı olan 627 ada 1 parselde bölgenin en büyük iş merkezi, merkezi İstanbul’da bulunan Yeni Yapı tarafından yapılacak. Köy garajı alanının katlı otopark ve iş merkezi olarak yapılacak iş merkezinin sözleşmesi imzalayan Yeni Yapı Genel Müdürü İsmail Hakkı özkurt, projenin Nazilli halkına, Nazilli Belediyesine ve kendilerine hayırlı olmasını diledi. Yeni Yapı inşaat olarak, Ege’nin incisi Nazilli’de, Nazilli Belediyesinin ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın vizyonuna uygun, modern bir proje üretecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Firmamız uzun yıllardır özellikle teknik kamu binaları, konut ve iş merkezi projeleri inşa etmektedir. Haliç kongre merkezi inşaatının yapımı sonrasında işletmesini de firmamız tarafından yapılmaktadır. Dünyada tasarım anlamında ilk 100 bina arasına giren ve Türkiye’de kamu alanında ilk çevre dostu yeşil bina sertifikasyonu almış olan Küçükçekmece Belediyesi yeni hizmet binası tamamlamış olduğumuz projelerden bir tanesidir. Halen devam etmekte olan İstanbul Taksim Atatürk Kültür Merkezi yenileme işine devam etmekteyiz. İstanbul Levent-Eyüp Hattı üzerinde emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığının hâsılat paylaşım modeli ile konut + ticaret üniteleri içinde barındıran proje, ayrıca yine İstanbul basın ekspres yolunda presstige recidence projemiz devam eden projelerimiz arasındadır. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerde olduğu gibi bu projemizi de planlarken, odağımıza ‘’insanı’’alarak, tamamen ev sahiplerinin ihtiyaç ve isteklerine yönelik olarak, müşteri deneyimlerimizi de içine katıp ‘’iyi bir yaşam’’konseptini Nazilli halkına sunmayı planlıyoruz. İstanbul Mimari ofisimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Etüd aşamasında olan proje çalışmalarımızdaki hedefimiz, Nazilli halkına “bildikleri gibi” değil, “bekledikleri gibi’’ bir proje sunmak olacaktır. Projemizin bölgedeki diğer projelerden ayıran en önemli özelliği, lokasyonu, ayrıca bölgenin hem görünürlük, hem de ulaşım anlamında en avantajlı konumunda bulunmasıdır. Bu konum avantajıyla konseptimizi oluştururken, tüm detayları düşünülmüş, yeni bir yaşam ve yeni bir çarşı alanı oluşturacağız. Proje görsel ve detayları ile ilgili bilgiler çalışmalarımız tamamlandıktan sonra satış ofisimizde ve uygun tanıtım mecralarında Nazilli halkına sunulacaktır” dedi.

2016 itibari ile temeli atılacak olan proje 2018 yılında tamamlanacağını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Köy Garajını daha önceden değer tespitini yaptırdık. Boş olarak bu alanı satmaya kalksaydık 9 milyon liralık bir satış olacaktı. Ama hasılat paylaşımı ile ihaleye çıkardık. Gerçek değerine satıldı. Nazilli'nin çehresi değişecek olan bu yerde Nazillimizin vizyonuna uygun, modern bir proje üretilecek ve bölgenin en büyük iş merkezi yapılacak. Nazilli’mize hayırlı uğurlu olsun " ifadelerini kullandı.

nazilli-is-merkezi1 nazilli-ismerkezi-2

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Nazilli'de yapılacak olan bölgenin en büyük iş merkezi için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.