KÖŞK MEYDAN PROJESİ DUYURUSU / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

KÖŞK'TE MEYDAN PROJESİ
Köşk Belediyesi tarafından Belediye Hizmet Binası’nın ardından ilçesine modern ve çağdaş bir görünüm kazandıracak “Meydan Projesi” duyurusu yapıldı.

Köşk Belediyesi Duyurusu;
Köşk halkına verdiği seçim sözlerini bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, Belediye Hizmet Binası’nın ardından ilçesine modern ve çağdaş bir görünüm kazandıracak “Meydan Projesi” için de kazmayı vurdu.

Köşk İlçesi’nin gelişmesi için her türlü olanak ve imkanı seferber eden Başkan Kılınç, Belediye eski birası önünden yeni AVM arasında kalan yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda uygulanacak “Meydan Projesi” ile ilçenin prestijini arttırmayı hedefliyor.
"HER SÖZÜNÜ TUTUYOR.."
“Meydan Projesi” ile birlikte yer altı otoparkı da yapılacak. Alan Mühendislik Ltd. Şti. tarafından yapımına başlanılan ve 3 milyon 225 bin TL sözleşme bedeli ile 150 günde tamamlanacak olan “Meydan Projesi” şimdiden heyecan yaratıyor. Nasıl bir meydan ortaya çıkacağını merakla bekleyen Köşk halkı Başkan Rifat Kadri Kılınç’ın hizmet performansını takdirle karşılarken “Başkanımız seçimlerde verdiği her sözünü tuttu. ‘Yeni Belediye Hizmet Binası’nı Serdaroğlu Mahallesi’nde yapacağım’ dediğinde kendisine inanmamıştık. Ama başkanımız verdiği bu sözü yerine getirerek bizleri utandırdı. Yine ‘Köşk Meydanı’nı baştan aşağı yenileyeceğim’ dediğinde, ‘seçimlerde verdiği sözleri hangi bütçe ile yapacak’ diyerek kendisini eleştirmiştik. Şimdi görüyoruz ki, başkanımız verdiği her sözü yerine getiriyor. Köşk’e hizmet için gecesini gündüzüne katıyor, Ankara’da kapıları aşındırıyor, hizmetler için kaynak yaratarak bütçesinin çok çok üstünde yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiriyor. Kendisine şükran borçluyuz, teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.
"KÖŞK AŞIĞIYIM.."
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ise, “Ben Köşk’te doğdum, burada yaşıyorum. Radikal bir Köşk aşığıyım. Vatandaşımıza hayal gibi gelen hizmetleri bir bir hayata geçiriyorum. Köşk halkının bana gösterdiği teveccühün karşılığını hizmet olarak elimden geldiği, gücüm yettiği kadarıyla vermeye çalışıyorum. Ben Köşk aşağıyım. İlçemiz sosyal kültürel aktivitelerini gerçekleştirebileceği çağdaş kent görseline uygun, ilçemiz vatandaşlarının sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla hoşça vakit geçirebilecekleri, kent merkezinde açık ve yeşil alan ile kafeteryalar, sosyal ve dinlenme alanlarının arttırılması, ilçemiz adına bir atılımın gerçekleşmesi ve prestij kazanım hedefinin oluşturulması amacıyla ‘Köşk Belediyesi Meydan Projesi’ni hayata geçirme hedefimizin ilk adımını attık. Hayırlı olsun” dedi.

kosk-meydan-projesi1 kosk-meydan-projesi2 kosk-meydan-projesi3

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Köşk Meydan Projesi için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.