EFELER'DE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI - EFELER

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  tarafında ilçede bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte çalışmalarının yapıldığı duyuruldu.  Çöp konteynerleri Belediye Temizlik İşleri personeli tarafından, antioksijel köpük ve yoğunlaştırılmış su bazlı anti-bakteriyel kir çözücü ile temizleniyor.

Efeler Belediyesi Duyurusu;
HER ŞEY TEMİZ BİR GELECEK İÇİN

T.C. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor. Çöp konteynerleri Belediye Temizlik İşleri personeli tarafından, antioksijel köpük ve yoğunlaştırılmış su bazlı anti-bakteriyel kir çözücü ile temizleniyor.

Özel olarak hazırlanan Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile caddeleri boydan boya dolaşan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kirlenen çöp konteynerlerini yıkayıp dezenfekte ederek kötü kokuların giderilmesini, ilaçlama yaparak da zararlı haşerelerin çoğalmasını önlüyor.


İlçenin farklı noktalarında yer alan 4 500 adet çöp konteynerlerinin periyodik bir şekilde dezenfekte edildiğini belirten T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Öncelikle, daha önceden açıklanan çöp toplama saatlerine vatandaşlarımızın uymalarını, kirlilik ve haşere üremesine fırsat vermemek için çöp alım saatlerinden önce ev ve iş yerlerinin önüne çöp çıkarılmaması gerektiğini hatırlatmak isterim. Belediye olarak ‘Geleceğe bırakabileceğimiz en değerli miras, temiz bir çevredir’ anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ekiplerimiz bir yandan ilçedeki çöp konteynerlerini tek tek köpüklü dezenfeksiyon yöntemiyle yıkamaya devam ediyor, diğer taraftan da cadde ve sokak temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Uygulanan dezenfeksiyon sistemi sayesinde, ortamda oluşan bakteriler özel kokulu köpükle arındırılarak, yeni bakterilerin oluşması ve buna bağlı olarak kötü kokuların oluşması önleniyor. Her şey temiz bir gelecek için” ifadelerini kullandı.

efeler-calislari3 efeler-calislari2 efeler-calislari1

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Efeler'de yapılan temizlik çalışmaları için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.