KUŞADASI BATINFEST 2016 ETKİNLİĞİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

BATINFEST 2016 - KUŞADASI
Kuşadası'nda Batın KUŞDEMİR anısına festival düzenleneceği duyuruldu. BATINFEST 2016 23 Temmuz 2016 tarihinde Kuşadası AVM. Açık Hava Tiyatrosunda yapılacak. Kuşadası'nda yapılacak olan Festival etkinliğinin tüm geliri Kuşadası Engelliler Köyü'ne
bağışlanacaktır.

BATINFEST Hakkında;
Kaybettiğimiz müzisyen Batın Kuşdemir adına 23 Temmuz 2016 Cumartesi tarihinde yapılacak olan Batın Fest bir dayanışma ve ulusal bir müzik festivalidir.Festivalden elde edilecek tüm gelir Batın Kuşdemir adına yardım amaçlı kullanılacaktır. Batın Fest Kuşadası bölgesinde ki tek ulusal müzik festivali olma özelliğini taşımaktadır.

Geçtiğimiz sene 18 Mayıs günü Kuşadası Hayal Kahvesi’nde 500 aşkın kişinin katılımıyla yaptığımız Batın için Çal etkinliğininde devamı niteliğindedir.

Batın Fest 16 büyük ulusal sanatçı,11 yerel ve bölgesel müzik grubunun katılımıyla tam 6 saat aralıksız canlı müzikle katılımcıları için müziğe doyuracak.

“Batın Fest” Batın Kuşdemir dostları tarafından sıfır ticari kaygı ile Batın Kuşdemir’in adını anmak ve elde edilen gelir ile Batın adına Kuşadası Engelliler Köyü’nde bir spor salonu inşa edilecektir.

Yılda bir kez Batın’ı özleyen müzisyen dostların bir araya gelip onu anmak amaçlı çalma fikri ilerleyerek bu festival fikrine dönmüştür.

Kuşadası BatınFEST 2016
Festival Hakkında Detaylar
Etkinlik Süresi:8 saat
Grup (Orkestra Sayısı):11
Ana Sanatçı Sahne Süresi : 60 DK
Mekan :Kuşadası AVM Açık Hava Tiyatrosu
Tahmini Katılımcı:3000 Kişi

batıfest-kusadasi-etkinlik