BAHÇELİEVLER ARÇELİK SERVİSİ - İSTANBUL / FİRMALAR

FİRMA ADI
BAHÇELİEVLER ARÇELİK SERVİSİ
FİRMA AÇIKLAMASI
ARÇELİK BAHÇELİEVLER SERVİSİ olarak genel itibari ile yetkili ve tecrübeli ekiplerimizle Bahçelievler basın sitesi çevre bölgelerine Bahçelievler arçelik kombi ve klima beyaz eşya arıza servisi hizmeti veriyoruz.
Arçelik Bahçelievler Servisi Beyaz eşya Teknik servis uğrunda yıllara dayanan bilgi birikimini sizlere sunan İstanbul Bahçelievler semtine senelerdir tamir ve bakım yapmaktayız.Her ihtiyaca tam teşekkürlü ekiplerimizle özel teknik servis ile aynı günde Arçelik Bahçelievler beyaz eşya teknik servis en kolay ve en hızlı şekilde sizlere tamir fırsatı sunmaktayız.
Firmamız çevresinde arçelik yetkili ustalarımızla ve tecrübeli ekiplerimizle Arçelik bahçelievler arçelik servisi çağrı merkezi ile numaramızı ile haftanın her günü servis yazdırabilir ve ekonomik kaliteli hizmet alabilirsiniz.
Bahçelievler'de olan yerimiz için haftanın her günü arıza ve şikayetlerinizin çözümü için teknik servis hizmeti vermekteyiz. Arçelik beyaz eşyalarınız arızalandığında bize ulaşabiliceğiniz tek numaramız ise (0212) 433 02 42 dir. Arçelik Bahçelievler Yedek parça değişimlerinde servis ücreti yansıtmıyoruz. İşçilik ve yedek parçalarımız 1 yıl süre ile garanti altına almaktayız.Teknik servisimiz genel olarak her hafta sizlere çözüm sunmakta ve çalışmaktadır.
FİRMA ADRES
Bahçelievler mahallesi basın sitesi sokak
FİRMANIN BULUNDUĞU İL
İstanbul Bahçelievler
FİRMA TELEFONU
02124330242
FİRMA E-POSTA ADRESİ
bahcelievlerservicem@gmail.com
FİRMA İNTERNET SAYFASI
www.arcelikservisibahcelievler.com



Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka İstanbul Bahçelievler'de faaliyet gösteren Arçelik Beçelievler Beyaz Eşya Teknik Servis için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.