PAİNTBALL - İSTANBUL / FİRMALAR

FİRMA ADI
Paintball İstanbul - İstanbul Paintball Fiyatları
FİRMA AÇIKLAMASI
Günümüzün açık hava oyunu olarak adlandırılan paintball oyununda, genelde sorulan sorulardan baştan gelen paintball fiyatı pahalımı?. Hayat şartlarından her şeyin fiyatını sorar olduk aldığımız yaptığımız her şeyin fiyatını ve rakamını sorma gereği duyuyoruz. Paintball oyununda genelde insanlar çok pahalı olduğunu zannediyorlar ama paintball fiyatları oldukça makul ve bizlere göre cebimizi yakmayacak şekildedir.
Paintball Günümüzde Fiyatları ve tarifeleri vardır. BU tarifler genelde, bütün, paintball şirketlerinde hemen hemen aynı oranda değişiklik gösterebilir. Paintball tarifeleri, boya topunun sayısına göre göre değişmektedir.
Paintballda’ size verilen toplardan ekstra top aldığınızda her 100 topa 15 TL bir ücret olarak nitelendirilir. Kısaca paintball fiyatlarını görmek istersek, boya topu sayısına göre ücretlendirileceğini unutmamak gerekir.
PAİNTBALL BOYA TOPLARI TARİFLERİ
Tarifeler: 100 Boya topu 30 TL, 200 boya topu, 40 tl, 300 boya topunun fiyatı, 50 TL olarak ücretlendirme yapılmıştır. BU fiyatlar boya topunun fazlalığı ile değişiklik göstermektedir. Ve paintball oyuna başlarken, paintball silahı, kamuflaj, koruyucu maske çizme yada ayakkabısı, özel olarak sizlere ücretsiz veriliyor. Paintball Günümüz’de en iyi Outdoor oyunu olarak dünya’ca ünlenmiştir. Paintball oynamak için geç değildir, her yaşta dememekte, 16 yaşından büyükler için uygundur.
FİRMA ADRESİ
Tepekent Beyaz Evler Büyükçekmece / İSTANBUL
FİRMANIN BULUNDUĞU İL
İstanbul
FİRMA TELEFONU
0530 826 87 90
FİRMA E-POSTA ADRESİ
nookta@gmail.com
FİRMA İNTERNET SAYFASI
www.paintballfiyatlari.net


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-4826898803804435"
data-ad-slot="5481506176"
data-ad-format="auto">




Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka İstanbul’da faaliyet gösteren Paintball İstanbul için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.