KUYUCAK'TA AVCILIK EĞİTİMİ KURSU / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AVCILIK EĞİTİM KURSU - KUYUCAK

Aydın Kuyucak Halk Eğitim Müdürlüğü gelen talepler doğrultusunda Kuyucak Yeşildere Mahallesinde, 15/01/2018 Pazartesi günü Avcı Eğitimi Kursu başlatacak...

Kursiyerler 32 saatlik kurs süresi sonunda değerlendirme sınavına katılarak, başarılı olmalı halinde “Avcı Eğitimi Belgesi” ne sahip olacaklardır.
Avcı eğitimi kurs programının hazırlanmasında; Tarihsel sürecin başlangıcından bu yana, avlanmaktan beklenenin öldürmek olmadığı, silahların etkinliği arttıkça insan-oğlunun av hayvanlarının rakibi olarak kendine özgü iradesine sınırlamalar getirilmesi, ülkemizde avcılığın temel sorunu olan eğitim ve üretim eksikliğinin giderilmesi hedeflenmektedir.

Kuyucak Halk Eğitim Avcılık Eğitim Kurusuna Kayıt Nasıl Yapılacak?
Yeşildere Mahallesinde açılan kursa katılmak için 11/01/2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Nüfus Cüzdanı ve Diploma Fotokopisiyle birlikte Kuyucak Halk Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapılabilecektir.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru İçin: 02563714220 -- Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi




Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuyucak'taki Avcılık Eğitimi için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.