AYDIN HALK OTOBÜSLERİNDE AYLIK DOLUM ÜCRETİ OLACAK MI? / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
AYDIN HALK OTOBÜSLERİNDE AYLIK DOLUM SİSTEMİ OLACAK MI?
Sayfamıza gelen yorumlarda Aydın Halk Otobüsleri için diğer büyük şehirlerde olduğu gibi Aykart için aylık yükleme sitemiyle indirimli ulaşım imkanın gerilmesi konusunda görüşler geliyor.  Bir sayfa ziyaretçimiz İstanbul'da 170 tl ücretle 200 basım hakkını, öğrencilerde ise 90 tl ücret için 200 basım haklarını örnek göstererek, Aydın'da da Aykart için böyle bir uygulamanın faydalı olacağını yazmış. İsteyenlerin aylık olarak yüklemeler yapabileceğini isteyenlerin kullandıkları zaman yüklemeler yapabileceği belirtmiş. Yine  diğer Büyükşehirlerde aylık kart yüklemelerini bazı kurumsal şirketler ve iş yerleri personelin ulaşım ücretini karşılamak için aylık dolum yaparak faydalandırmaktadır.

Aydın'da Aydın Halk Otobüslerinde Aykart'da aylık indirimli yüklemeler kullanılmaya başlayacak mı yaşayıp göreceğiz, uygulamaya geçtiği günden itibaren büyük ilgi gören ve Aydınlılar tarafında sıkça kullanılmaya başlayan Aydın Halk Otobüslerinde avantajlı tarifelerin Aydınlılara sunulması faydalı olacaktır.

Sayfamıza gelen Aydın Halk Otobüsleri için yorum şöyle;
Ay kartlara aylık yüklemede yapılabilmesi olursa iyi olur mesela İstanbul kartlara 170 tl ye 200 basım hakkınız oluyor öğrenciler ise 90 tl ye 200 basım hakkı oluyor yaşlılar da 90 tl 200 basım hakki oluyor 65 yas ustu olanlarda ücretsiz kartlarıyla seyahat edebiliyor aylık yükleme yapmak istemeyen yine parası kadar yükleme yapabiliyor ve aylık kartların hepsi fotoğraflı yani böylelikle indirimli öğrenci ve 65 yas üstü kartların bir başkası tarafından kullanılması da engellenmiş oluyor. Böyle bir uygulama daha iyi olur.

Aykart ve Aydın Halk Otobüslerinin, Aydın'ın tüm ilçeleri ve mahalleri için sefer saatlerinin ne zaman olduğunu, güzergahlarının nereler olduğunu ve ücretlendirmeleri hakkında daha önce yayımladığımız paylaşımları ulaşım bölümünde göre bilirsiniz.

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın Halk Otobüsleri için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.