DEVELER KAYIT ALTINA ALINACAK - PİLOT BÖLGE AYDIN VE İLÇELERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

PİLOT BÖLGE AYDIN SEÇİLDİ

Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonundan yapılan duyuruya göre artık her deve kayıt altına alınacak Tarım ve Orman Bakanlığı ile yapılan istişareler ve Tarım ve Orman
Bakanlığı Aydın Bölge Müdürlüklerince ile yapılacak olan ortak çalışmayla pilot bölge seçilen Aydın ve İlçelerinde develer kayıt altına alınacak.



DEGÜF DUYURUSU

Kurulduğumuz 2012 Yılından bu yana camiamızın daha ileriye gitmesi için çalışmalarımıza canla başla devam etmekteyiz. Tüm Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz paneller ve eğitimler başta olmak üzere, deve güreşleri görevli kursları gibi birçok konuda deve güreşlerinin daha ileriye gitmesi için çalışmalarımız sonuç vermeye devam etmektedir.

Tarım ve orman bakanlığı ile yapılan istişareler ve Tarım ve orman bakanlığı Aydın bölge Müdürlüklerince ile yapılacak olan ortak çalışmayla develerimizin kayıt altına alınması için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Pilot bölge olarak Aydın ili ve ilçelerinden başlanacak olup Aydın ili deve kayıtları tamamlandıktan sonra diğer illerimizde de ivedilikle devam edilecektir.

Detaylar ilerleyen zamanda da açıklanacaktır.

DEGÜF YÖNETİM KURULU ADINA
DEGÜF GENEL SEKRETERLİĞİ



Bu yazı page visitor counter
who is online counter blog counterkez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Aydın Efeler'deki ücretsiz pilates kursu için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler