AYDIN EFELER'DE ÜCRETSİZ KURSLAR / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AYDIN'DA ÜCRETSİZ BECERİ KURSLARI
Aydın Efeler Belediyesi 15 ayrı dalda yetişkin ve gençlere yönelik beceri kursu açacağını duyurdu. Kurs bitiminde kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Kurslar son başvuru 28 Ağustos 2015. Afiş ve duyuruda ücretsiz olduğu belirtilmemiş, bizlerde Efeler Belediyesi' 444 80 09 nolu telefonu arayarak kursların ücretsiz olduğunu teyit ettik.
Efeler Belediyesi Beceri Kursları
- Boncuk çiçek, 
- Çeyiz ürünleri hazırlama,
- Dekoratif ahşap süsleme,
- Elde kurdele işi
- Makrome örgü, 
- Mis sabun, 
- Örme ve düğümlü takı yapma, 
- Özel gün ve nikâh şekeri hazırlama, 
- Taş bebek yapımı, 
- Tabii kumaş çiçek yapımı, 
- Takı (misinalı, çivili, örme) kursu

Efeler Belediyesi Resim Kursları
- Desen, 
- Yağlı boya, 
- Akrilik çalışmalar 
- Ebru

Efeler Belediyesi Beceri Kursları Duyurusu;
Beceri Kurslarına Davet Ediyoruz
T.C. Efeler Belediyesi tarafından genç ve yetişkinlere yönelik beceri kursları açılacak. Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılacak kurslar sonunda kursiyerlere Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.
T.C. Efeler Belediyesi 15 ayrı dalda beceri kursu açacak. Yetişkin ve gençlere yönelik açılacak kurslar niteliğine göre 3 ya da 6 ay sürecek. T.C. Efeler Belediyesi aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen genç ve yetişkinleri beceri kurslarına davet ediyor.
“EYLÜL AYINDA BAŞLAYACAK”
T.C. Efeler Belediyesi himayesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce açılacak kurslar hakkında bilgilendirmede bulunan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Belediyemiz bünyesinde, boncuk çiçek, çeyiz ürünleri hazırlama, dekoratif ahşap süsleme, elde kurdele işi, makrome örgü, mis sabun, örme ve düğümlü takı yapma, özel gün ve nikâh şekeri hazırlama, taş bebek yapımı, tabii kumaş çiçek yapımı, takı (misinalı, çivili, örme) kursu ve de resim kursu olarak da, desen, yağlı boya, akrilik çalışmalar ve ebru olmak üzere toplam 15 ayrı dalda beceri kursu açılacak. 12 Ağustos’ta başlayan başvurularımız 28 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Kurslarımıza katılmak isteyenler bir adet kimlik fotokopileri ile T.C. Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapabilir, ayrıntılı bilgi almak için de 444 80 09’u arayıp 1381’i tuşlayarak müdürlüğümüze ulaşabilirler“ dedi.
“KURS BİTİMİNDE SERTİFİKA VERİLECEK”
Kursların Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenleneceğini ifade eden Başkan Özakcan, “Kurs bitiminde kursiyerlerimize, Milli Eğitim onaylı kurs bitirme belgesi verilecek. Kurslarımıza katılarak aile bütçesine katkıda bulunmak ya da el becerisini geliştirmek isteyen genç ve yetişkinlerimizi kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.






Ek Gelir İstermisiniz?
Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Efeler beceri kursları için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler