NAZİLLİ BELEDİYESİ'NİN OVACIK MAHALLESİ ÇALIŞMALARI / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesine 2014 yılı Mart ayından sonra mahalle olarak bağlanan ve hizmet almaya başlayan Ovacık Mahallesinde şimdiye kadar yapılan hizmet ve çalışmaları değerlendirdi.


Nazilli Belediyesi Duyurusu;


Ovacık mahallesine yaptığı ziyaretinde Ovacık Mahallesi İlk ve Orta Okuluna en son Nazilli Belediyesi tarafından okulun iç ve dış cephesinde yapılan boya badana işlemi ile mahalleye şimdiye kadar verilen hizmetlerin değerlendirmesini yapan Başkan Alıcık, “Şehir merkezinde yaptığımız rutin hizmetlerin yanı sıra en çok hizmete layık olan ve ihtiyacı olan mahallelerimizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü biz bu milletin hizmetkârı ve Şehr-i Emin’iyiz ” dedi.
Geçen yıl yamaçta olan ilk ve ortaokulda yapılan çalışmaları ve yapılan diğer hizmetlerin bir değerlendirmesini yapan Alıcık Nazilli Belediyesi tarafından okul binasında yapılan boya badana ve düzenlemeler ile merkezdeki okullar kadar iyi bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.



Elzem ihtiyaçların karşılanmasına öncelik verildi.


Dağa yerleşik olan mahallede geçen yıl yamaçta kurulu olan okulda yapılan çalışmalar ile öğrencilerin can güvenliği tehlikesinin ortadan kaldırıldığını belirten Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak mahallelerimizdeki rutin çalışmalarımızın yanı sıra öncelikle elzem ihtiyaçlarını karşılamaya öncelik veriyoruz. Ovacık mahallesinde de geçtiğimiz yıl mahalle halkı bizden okullarına istinat duvarının yapılmasını, Camilerinde iyileştirme çalışmalarını yapılmasını, İmam evi ve yeni bir köy odası yapılmasını, içme ve kullanım suyunda sıkıntılarının giderilmesi ile köy yollarının yapılması talebinde bulunmuşlardı. Biz bu taleplerin genelini yerine getirdik. Bize göre en önemlisi okulda yapılacak düzenleme çalışmaları idi. Çünkü hayati önem taşıyordu. Çocuklarımızın bu okulun bahçesinde yaptıkları en ufak dikkatsizlikleri kötü sonuçlar doğurabilirdi. Bu yüzden Okulun tüm etrafını ihata duvarları ile çevreledik. İhata duvarlarının üzerine beton korkulukların takılmasını sağladık. Öğrencilerimiz şimdi daha güvende. Son olarak da okulun bahçe düzenlemesi ile iç -dış cephe boya ve badana işlemleri de gerçekleştirilerek, yeni eğitim öğretim yılına başlayan okulumuz şehir merkezindeki okul binalarını aratmayacak bir görünüme sahip oldu” ifadelerini kullandı.


nazilli-calısmalari4 nazilli-calısmalari3 nazilli-calısmalari2 nazilli-calısmalari1 nazilli-calısmalari