NAZİLLİ BELEDİYESİ PARK VE YEŞİL ALAN DUYURUSU / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Nazilli merkezdeki tüm park ve yeşil alanları kışa hazırladığı duyurusu yapıldı.


Nazilli Belediyesi Duyurusu
***Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Nazilli Merkezdeki tüm park ve yeşil alanlarda çalışmalarına devam ediyor.
Parkların ve yeşil alanlarının çiçekliklerindeki kurumuş ve zamanı geçmiş çiçeklerini sökerek yerine yenilerini dikiyor. Sonbahar mevsiminden dolayı sararan çimler üzerine kış aylarına dayanıklı yeni çim tohumları serpiliyor. Park ve bahçelerde yer alan oturma banklarının bozuk kırık olanlarının tamirleri yapılırken kullanılmayacak kadar eski olanların yerlerine yenilerini koyuyor. Yine parklarda yer alan spor fitnes aletlerinin de kontrollerini yaparak arızalı olan aletlerin bakım ve onarımını yapan Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tüm parklarda bu işlemleri tamamlayarak parkları kışa hazır hale getirdiklerini belirtti.
Günlük rutin çalışmaların yanı sıra parklarda yapılan kışa hazırlık çalışmalarına yoğunluk verildiğini ifade eden Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat “ Yaz ayları boyunca hareketlilik ve yoğunluk yaşayan parklarımızda eskiyen yıpranan oyuncaklar, banklar ve spor fitnes aletlerinin bakımları yapıldı.Kırık olan banklar yerlerinden sökülerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde tamir edildi. Bakımları yapılamayacak kadar eski olanların yerlerine yenileri konuldu. Bu arada da çiçekliklere kışa uyumlu bitkiler dikildi” dedi.


nazili-park-bahce3 nazili-park-bahce4 nazili-park-bahce2 nazili-park-bahce1