SÖKE'DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ - SÖKE
Söke Belediyesi tarafından açık hava sinema günleri bu yıl 4 ayrı noktada , 5 gün gerçekleştirileceği,  8 Ağustos’ta başlayıp 12 Ağustos’ta sona ereceği duyuruldu.

Söke Belediyesi Duyurusu;
- SÖKE BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ 8 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
- SİNEMA KEYFİ KİSİR, AĞAÇLI, SERÇİN VE SÖKE MERKEZ’DE YAŞANACAK

Söke Belediyesi’nin açık hava sinema günleri bu yıl 4 ayrı noktada, 5 gün gerçekleşecek. 8 Ağustos’ta başlayacak açık hava sinema günleri, 12 Ağustos’ta sona erecek.
Sökeliler açık havada film izlemenin ve nostaljiyi yaşamanın keyfini çıkaracak. Açık Hava Sinema keyfinin yaşanılacağı etkinlik Kisir Mahallesi’nde “Kocan Kadar Konuş-Diriliş” adlı filmin gösterimi ile başlayacak. Sinema keyfi; 9 Ağustos’ta “İftarlık Gazoz” adlı filmle Ağaçlı Mahallesi’ne, 10 Ağustos’ta ise “Dedemin Fişi” adlı filmle Serçin Mahallesi’ne taşınacak. 11 ve 12 Ağustos tarihlerinde Söke merkezde Lima Restaurant (Sosyal Tesisler) Yanındaki alanda “Nadide Hayat” ve “Annemin Yarası” adlı filmlerin gösterimleri yapılacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Söke Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri etkinliğine tüm halk davet ediliyor. Filmler saat 21.00’de başlayacak.

soke-sinema-gunleri1

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Söke Açık Hava Sinema Günleri için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.