AYDIN VE İLÇELERİNDE NÖBETÇİ ECZANELERİN BİLGİLERİ / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

AYDIN'DA NÖBETÇİ ECZANELER
Aydın'ın tüm ilçelerinden sayfamıza sürekli mesaj olarak gelen soruların başında bugün Aydın'da ya da Kuşadası'nda veya Söke'de, Nazilli'de hangi eczane nöbetçi olduğu, eczanenin adresi, telefon bilgilerini öğrenebilir miyim?


Bu Sorulara cevap için; Aydın Eczacılar Odası'nın internet sayfasında yer alan nöbetçi eczaneler bölüne ziyaret etmenin faydalı olacağını düşünüyoruz.


Çünkü birçok internet sayfasında nöbetçi eczaneler adı altında linler paylaşılıyor, çoğu zaman doğru ve güncel olmayan bilgiler zaman kaybına neden olup, acil durumlarda yaşanan sorunların büyümesine sebep olabiliyor.


Aydın Eczaneler Odası'nın internet sayfası; Aydın'daki tüm nöbetçi eczaneleri gün gün görebileceğiniz doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bilgilendirme yeri mevcut.


aydin-nöbetci-eczane1Aydın ve Tüm İlçelerindeki Nöbetçi Eczanelerini Öğrenmek İçin Tıklayınız
(Bağlantı adresi : http://www.aydineczaciodasi.org.tr/?pg=nobetci)


Sayfa açıldığında direk o güne ait Aydın'daki tüm nöbetçi eczaneleri göreceksiniz. Liste içerisinde Aydın'ın tüm ilçelerininin nöbetçi eczanenin adını, adresini ve telefon numarasını bulabilirsiniz.


Nöbetçi eczaneler sizin bulunduğunuz adrese göre uzak bir yerde ise önceden telefonla arayıp, istediğiniz ilacın bulunup bulunmadığı, konum bilgisi vb. konularda bilgi almak faydalı olacaktır.